Collectieve beveiliging

Multiwacht

Multiwacht Groep B.V. verzorgt de collectieve beveiliging in Houten. Een vaste groep surveillanten signaleren afwijkende situaties snel. Met de aanwezigheid van het surveillanceteam in Houten is er een snelle response bij alarm. Eventuele schade wordt beperkt en de pakkans is groter. Bijzonderheden worden uitgewisseld met politie en gemeente. Multiwacht is een middelgroot beveiligingsbedrijf gevestigd in Houten, heeft veel ervaring met collectieve projecten en voldoet aan alle eisen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder vergunningsnummer ND3972.
Multiwacht is in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Het Keurmerk Beveiliging is een waarborg voor de kwaliteit, de professionaliteit en integriteit.

Onze diensten

Pakket A

  • Abonnement alarmopvolging / sleutelbeheer
  • deelname Whatsappgroepen

Pakket B

  • Abonnement alarmcentrale
  • Deelname Whatsappgroepen

Pakket C

  • Abonnement alarmopvolging
  • Abonnement alarmcentrale
  • Deelname Whatsappgroepen

Alarmcentrale

De SBBH biedt u een totaalpakket voor beveiliging. Hierin zit ook de eventuele deelname van uw alarmcentrale-aansluiting. SBBH werkt hiervoor samen met alarmcentrale Securitas (voorheen Stanley). Door deze samenwerking kunnen de alarmen rechtstreeks, zonder tussenkomst van centralist, ontvangen worden door het dichtstbijzijnde surveillancevoertuig van Multiwacht. Hierdoor gaat geen tijd verloren bij een alarmmelding.

Whatsappgroepen

In navolging op initiatieven voor buurtpreventie biedt de Stichting Veilig Houten ook de mogelijkheid Whatsappgroepen op te zetten voor de bedrijventerreinen. Als deelnemers van SBBH kunt u in overleg met de Stichting een eigen groep op zetten met ondernemers/deelnemers op het bedrijventerrein. In geval van een alarmerende situatie in de omgeving van uw bedrijf kunt u dit direct delen in de Whatsapp groep met alle aangesloten ondernemers. De beheerder kan besluiten de melding ook door te zetten naar aangrenzende terreinen, waardoor het bereik van de alarmering wordt vergroot. Op deze manier bereikt u met 1 alarmerende melding gelijk alle aangesloten ondernemers en die van aangrenzende terreinen.