1
1
 
 
 
 
1
1

Overzicht van de dienstverlening

Pakket 1Most Popular

$ 99

Per Month Preventieve surveillance
Deelname WhatsApp groepen

Pakket 2Most Popular

$ 99

Per Month Preventieve surveillance
Deelname WhatsApp groepen
Abonnement alarmopvolging

Pakket 3Most Popular

$ 99

Per Month Preventieve surveillance
Deelname WhatsApp groepen
Aansluiting alarmcentrale

Pakket 4Most Popular

$ 99

Per Month Preventieve surveillance
Deelname WhatsApp groepen
Aansluiting alarmcentrale
Abonnement alarmopvolging

Beveiligingsbedrijf

Multiwacht Groep B.V. verzorgt de collectieve beveiliging in Houten. Een vaste groep surveillanten signaleren afwijkende situaties snel. Met de aanwezigheid van het surveillanceteam in Houten is er een snelle response bij alarm. Eventuele schade wordt beperkt en de pakkans is groter. Bijzonderheden worden uitgewisseld met politie en gemeente. Multiwacht is een middelgroot beveiligingsbedrijf gevestigd in Houten, heeft veel ervaring met collectieve projecten en voldoet aan alle eisen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder vergunningsnummer ND3972.
Multiwacht is in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Het Keurmerk Beveiliging is een waarborg voor de kwaliteit, de professionaliteit en integriteit.
www.multiwacht.nl

Alarmcentrale

De SBBH biedt u een totaalpakket voor beveiliging. Hierin zit ook de eventuele deelname van uw alarmcentrale-aansluiting. SBBH werkt hiervoor samen met alarmcentrale Stanley. Door deze samenwerking kunnen de alarmen rechtstreeks, zonder tussenkomst van centralist, ontvangen worden door het dichtstbijzijnde surveillancevoertuig van Multiwacht. Hierdoor gaat geen tijd verloren bij een alarmmelding. Meer informatie over Stanley treft u aan op de website: www.stanleyalarmcentrale.nl

SBBH

Hebt u vragen over de SBBH of wat de deelname voor u kan betekenen, dan zijn wij u graag van dienst. SBBH is te bereiken via telefoonnummer 030–7630630 of per email via servicedesk@sbbhouten.nl.

WhatsApp groepen

In navolging op initiatieven voor buurtpreventie biedt de Stichting Veilig Houten ook de mogelijkheid Whatsappgroepen op te zetten voor de bedrijventerreinen. Als deelnemers van SBBH kunt u in overleg met de Stichting een eigen groep op zetten met ondernemers/deelnemers op het bedrijventerrein. In geval van een alarmerende situatie in de omgeving van uw bedrijf kunt u dit direct delen in de Whatsapp groep met alle aangesloten ondernemers. De beheerder kan besluiten de melding ook door te zetten naar aangrenzende terreinen, waardoor het bereik van de alarmering wordt vergroot. Op deze manier bereikt u met 1 alarmerende melding gelijk alle aangesloten ondernemers en die van aangrenzende terreinen.
https://www.veilighouten.nl/aanmelden-bedrijventerrein/

Word ook deelnemer en samen maken wij Houten veiliger

SBBH is initiatief van Houtens bedrijfsleven. Samen sterk voor een veilig en aantrekkelijk bedrijventerrein!

Multiwacht, waakt dag en nacht over uw waardevolle eigendommen. Altijd paraat en zorgvuldig!

Hulp uit de samenleving helpt politie om de samenleving veiliger te maken. Uw hulp telt!

Als mede-initiatiefnemer van SBBH vinden wij berichten uit de samenleving van groot belang!